Tervetuloa Raikunseudun vesiosuuskunnan sivuille (lue tiedotteet 31.10.2020)

TIEDOTTEET!

Vesimaksuihin korotuksia 1.1.2021 alkaen, samoin liittymähintoja joudutaan korottamaan 1.6.2021 alkaen.

Ohessa linkki vuosikokouskutsussa mainittuun yhteystietojen päivitykseen
Yhteystietojen päivitys linkki

Korona tilanteesta huolimatta vesiosuuskunnan toiminta jatkuu normaalisti. Hyvää, puhdasta ja turvallista vettä tulee hanasta jatkossakin sekä viemäriverkosto toimii, muistakaa osaltanne ettei viemäriin päädy sinne kuulumattomia tuotteita, esim. käsi- ja desinfiointi pyyhkeitä. Pumppaamot tukkeutuvat herkästi näistä materiaaleista. 

 Jos vesiosuuskunnalla on tarve viestittää pikaisesti asiakkaille se hoidetaan tekstiviesteillä sekä näitä nettisivuja käyttäen.
—————————————————————————-

Raikunseudun vesiosuuskunta on perustettu virallisesti vuonna 2011 ja sen tavoite on ollut rakentaa vesi- ja viemäröintilinjat kolmessa vaiheessa, Raikun,- Heponiemen ja Vehoniemen kylien alueelle.
Verkoston rakennustyöt (vaihe 1) aloitettiin tammikuun lopulla 2013 ja toisen vaiheen työt 2013 lopulla. Kolmannen ja viimeisen vaiheen rakennustyöt Vehoniemessä aloitettiin kesäkuussa 2015 ja saatettiin päätökseen lokakuun lopussa 2015.
Osakaskiinteistöjen jätevedet johdetaan nyt kootusti Kangasalan Veden viemäriverkostoon ja edelleen Tampereelle puhdistettavaksi.
Talousveden osuuskunnan verkostoon toimittaa Kangasalan Vesi, osuuskunta laskuttaa osakkaita käytön mukaan.

Yhteistyössä seuraavien tahojen kanssa:

Kangasalan Vesi -liikelaitos

Kantri_1 images